Свържете се с нас

Zhongshan летящи осветление Company Limited

Add:No.5,BLD.E,Outdoor-светлина международна покупка център, град Guzhen, Zhongshan, Гуандун, Китай.

CON: Грег Джан

Т: +8615362719828

CON: Уитни бяло

Т: +8613823952798

F: +86 760 22587548

E-mail:s9@flyinglighting.com

S2@flyinglighting.com

Web:www.flyinglighting.com

LED минерален термосъквал

Често задавани въпроси: Q: Как е живота на светодиодните осветителни тела с високоскоростно захранване с технология за директно задействане на променлив ток? О: Благодарение на технологията за директно задвижване с променлив ток, тя елиминира захранващото напрежение, което оказва влияние върху продължителността на живот на светодиодните осветителни тела. Също така спестява единици за съхранение на енергия (напр. Електролитни кондензатори, трансформатори, ...

Запитване

  • Информация за продукта

ЧЗВ:

Въпрос: Каква е продължителността на живот на осветителните тела с високочестотно осветление с технология за директно задвижване с променлив ток?

О: Благодарение на технологията за директно задвижване с променлив ток, тя елиминира захранващото напрежение, което оказва влияние върху продължителността на живот на светодиодните осветителни тела. Също така спестява единици за съхранение на енергия (напр. Електролитни кондензатори, трансформатори и др.) И силови токозахранващи устройства (напр. Мощни транзистори, MOS транзистори и др.). Следователно, тя намалява загубите при шофиране и увеличава енергийната ефективност. Животът на шофиране може наистина да съвпадне с това на LED мъниста. При добра система за управление на радиатора, продължителността на живот на светодиодните осветителни тела може да достигне 50000 часа и повече.

Q: Осветителното тяло с LED High Bay с технология за директно задвижване с променлив ток е неизолирана, така че е безопасно?

О: Повечето от светодиодните лампи с висока мощност на пазара, които имат захранващи устройства, използват неизолирана топология. В края на краищата изолираното захранващо захранване е сравнително по-ниско по отношение на ефективността, по-големия размер и по-скъпите разходи.

Освен това, 100% от нашите прожектори с директно задвижване с висок залив отговарят на стандартите за безопасност и укрепват теста за изолация.

Въпрос: Може ли вашият AC директно задвижване на осветителни тела с висок залив да бъде приет от пазара от гледна точка на трептене на лъча?

О: Към днешна дата няма доказателство, че 100Hz лъч трептене е вредно за човешкото тяло. Нашите продукти са преминали Япония и САЩ LED стандарт. Освен това, ние също имаме не-трептене решение, което добавя електролитни кондензатори и са преминали CCC, CE сертифициране.

================================================== ================================

Нашата основна компетентност

1.Техническа платформа

Подкрепени от CAS (Китайската академия на науките), USTC (Университета за наука и технологии на Китай) и Института за напреднали технологии на USTC, ние перфектно интегрирахме техническото решение G13 в мощните си мощни модули за ЕФС (Energy Performance Contracting.

2.Product Core Technology

A. Обикновено, наистина енергийно ефективни и издръжливи:

Обикновени и по-ниски разходи:

Без превключващо захранване, освен инсталирането на драйвера и кутията за захранване.

Наистина енергийно ефективни и издръжливи:

В сравнение с обикновените светодиодни осветителни тела, нашият високопроизводителен светодиоден променливотоков индикатор има по-висока светлинна ефективност, по-висок фактор на мощността, по-висок коефициент на оптично преобразуване, по-ниска оскъпяване на лумената (LD) минус експлоатационен ток и по-дълъг живот.

Той има по-малко от 3% оскъпяване на лумена годишно и по-малко от 20% оскъпяване на лумена за 8 години. Ние сме наистина зелени и енергийно ефективни!

Б. Безопасни, надеждни и гаранционни

Всички високи светлини са проектирани като широк диапазон на напрежение и с OPC (верига за защита от пренапрежение), за да се адаптират колебанията на напрежението и различните региони.

Нашият светодиоден високоволтов осветител има варистори за избягване на гръмотевици и вълни, има предпазител за предпазване от свръх ток и прегряване. Изолационен термофилм за предотвратяване на изтичане. И всички те преминаха CE, CCC, RoHS, UL, FCC сертифициране!

Контрол на повишаване на температурата: 40 ° C, MOS транзистор и IC са монтирани отделно

Осигурява стабилна работа на IC.

Гаранция: До пет години

В. Глобален едноличен агент на технологията за директно задвижване с променлив ток от CAS

Г. Промишленост Тенденция: AC директно шофиране LED висок залив е необратима тенденция, то определено ще се превърне в основен продукт на пазара в близко бъдеще!


Искате ли да на едро доведе високо топлинен мивка залив, направени в Китай на ниска цена от един от водещите светодиоди High Bay Light фитинги производители и доставчици? Оборудван с продуктивна фабрика, FLYING LIGHTING винаги е на Ваше разположение.

Hot Tags: Водещи производители на топлинен хлад заводи, доставчици, фабрики, търговия на едро, произведени в Китай, цена
Свързани продукти
  • Запитване